GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-06-2024 11:17

RİZE TOBB İLKOKULU’NDAN AYAKTA ALKIŞLANACAK SOSYAL SORUMLULUK ÖRNEĞİ

Rize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu Müdürlüğü tarafından Sosyal Okul Projesi kapsamında ayakta alkışlanacak bir sosyal sorumluluk örneği daha gösterildi.

RİZE TOBB İLKOKULU’NDAN AYAKTA ALKIŞLANACAK SOSYAL SORUMLULUK ÖRNEĞİ

Dilek ONAY CAN

Rize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu Türk Kızılay Rize Şubesi ile iletişime geçerek,Kızılay’ın Mobil kan alma ünitesi okula davet edildi.

Sosyal okul projesi kapsamında Okul müdüründen müdür yardımcılarına, öğretmenlerden velilere kadar okulun tüm paydaşları seferber oldu.
3 ve 4 Haziran 2024 tarihlerinde okulda devam eden projede katılım oldukça yüksek oldu.Rize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu Müdürü Ömer Armagan yaptığı açıklamada, ‘Tüm paydaşlarımızla Türk Kızılayı’nın yanında olduk. Sınırlarımızın içinde ve sınırlarımızın ötesinde kısacası Gönül coğrafyamızın dört bir yanında canla başla milletimizi temsil eden Türk kızılayına el uzatmak ve Kızılay Kan Bankası’na destek olmak bizim için çok gurur vericidir. İçinde yaşadığımız topluma ve mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk milletine vefa borcumuzu bir parça olsun ödeyebilmek için iki gün içerisinde Türk kızılayı’nın kan bankası’na 123 ünite kan bağışladık. Emeği geçen tüm eğitim paylaşılarımıza kurumum adına şükranlarımı arz ediyorum.”Dedi.

Türk Kızılay’ı Rize Şubesinden yapılan açıklamada ise  “Rize TOBB okulumuzun ayakta alkışlanacak bu”davranışının ilimize örnek olmasını ve kan havuzumuzun toplumun her kesimine cevap verecek şekilde güçlenmesini önemsiyoruz. Her birine teşekkür ediyorum Sağ olsunlar var olsunlar.” Denildi

AdminAdmin