GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-06-2024 11:59

MÜDÜR TÜFEKÇİ’DEN TOBB İLKOKULU ÖĞRENCİSİNE EV ZİYARETİ”

2023/ 2024 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlayan ‘Misafiriniz var”Projesi Rize’de tüm hızıyla uygulanmaya devam ediyor.

MÜDÜR TÜFEKÇİ’DEN TOBB İLKOKULU ÖĞRENCİSİNE EV ZİYARETİ”

Dilek ONAY CAN 

Bu anlamda Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi  beraberindeki heyet ile birlikte Rize Türkiye Odalar Borsalar Birliği İlkokulu 1-A sınıfı öğrencisi Ömer Asaf Sadıkoğlu’ nu evinde ziyaret ederek ona hediyeler takdim etti.

Daha sonra İl Müdürü Yusuf Tüfekci aileye çocuğun okulu ile alakalı genel bilgi alıp bir eksikliklerini olup olmadığını sordu. Aile ise yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip il milli eğitim müdürüne ve beraberindeki katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca bir eksikliklerinin olmadığını devletimizin şefkat elinin her zaman üzerlerinde olduğunu ifade ettiler.

“Misafiriniz var” proje kapsamında Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi beraberinde TOBB İlkokulu müdürü 1/A sınıf öğretmeni M. Fatih Karaaslan,TOBB İlkokulu Müdürü  Ömer Armağan, Şube Müdürü Eşref Yavasi ile birlikte 1-A sınıfı öğrencisi Ömer Asaf Sadıkoğlu’nu evde ziyaret ettiler. Bayram öncesinde öğrenciye hediyeler veren il milli eğitim müdürü  Tüfekci öğrencinin genel durumu hakkında okul müdürü Ömer Armagan’dan bilgi aldı.
Ziyarette öğrencinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu

AdminAdmin