Saadet Partisi Genel Başkan adayı Mahmut Arıkan

Saadet Partisi 3. Olağanüstü Kongre için, Teşkilat Başkanı ve Kayseri Milletvekil Mahmut ARIKAN’ Genel Başkan Adayı olarak açıklandı

GÜNCEL - 25-06-2024 15:06

Haber:Dilek ONAY CAN

Geçtigimiz günlerde Saadet Partisi Genel Baskanı Temel Karamollaoglu 8 yıldır yürüttügü  Genel Baskanlık görevini (2016-2024) saglık sorunlarından dolayı  bırakacağını açıklamış,Genel Başkan arayısına girilmisti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 30 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek 3. Olağanüstü Kongre için, istişareler sonucu alınan kararla , Saadet Partisi Teşkilat Başkanı ve Kayseri Milletvekil Mahmut Arıkan’ı Genel Başkan Adayı olarak açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkan adayı Mahmut Arıkan sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda su sözlere yer verdi:

“Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!
İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar.”

Bir hayalimiz var: “Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya”

Saadet Partimizin 3. Olağanüstü Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi

Mahmut Arıkan kimdir?

İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamlayan Mahmut Arıkan, 1999 yılında Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun oldu.

MÜSİAD, ASKON, İMO, Cansuyu, AGD gibi sivil toplum kuruluşlarında faaliyetlere katılan Mahmut Arıkan üniversite yıllarında Millî Gençlik Vakfı’nda okul başkanlığı yaptı.

Saadet Partisi kurulduğundan bu yana Sırasıyla Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı yaptı.

2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. 2023 genel seçimlerinde Kayseri milletvekili olarak TBMM’ye girdi. Mahmut Arıkan evli olup 3 çocuk babasıdır

Günün Diğer Haberleri